Martine

Werkdagen

Din, woe, don, vrij en zaterdag

Specialisme(n)

kleur specialist, bruidskapsels, krullenknippen, heren.

Ik heb in meerdere kapsalons gewerkt in Hoofddorp, Vijfhuizen, Mijdrecht en Uithoorn. Hierbij heb ik van verschillende kanten het kappersvak bekeken en voor mij zelf het beste er uitgepikt hoe ik mijn salon wilde inrichten en wat ik belangrijk vind op het gebied van haarmode en uitstraling en niet te vergeten de koffie. je kunt bij ons heerlijk genieten van espresso, cappuccino en een wienermelange. En natuurlijk ook gewoon thee of een warme chocomelk.

In Hoofddorp heb ik het meeste geleerd, wij hadden hier vijf kapsalons waarbij ik ook verf training gaf vanuit L’Oréal was ik de kleurspecialiste om de techniek en de kennis over te geven vanuit de visie Van L’Oréal. Uiteindelijk heb een jaar lang een technisch team geleid, waarbij we nieuwe haar modetrends bedachten. Met deze nieuwe trends hebben wij bij L’Oréal een grote show gegeven om dit te promoten. Dit was super inspirerend om hieraan mee te werken.

Na een mooie periode ging ik een andere weg in. Het was een mooie kans om in het dorp De Kwakel te kunnen beginnen in 2006. We zijn dan ook het meest trots op onze achterban en de mooie mensen die we al 16 jaar lang in de salon zien. In de afgelopen 16 jaar zijn er veel trends de revue gepasseerd en dat houdt ons vak leuk en uitdagend. We gaan daarom ook regelmatig op cursus om geïnspireerd te blijven op het gebied van knip- en kleurtechnieken.

 

KRUL KNIPTECHNIEK.

Het mooie van krulknippen is dat je de krul in een curf knipt. Met deze techniek kan de krul nooit gaan pluizen. De krul knip je Lings en rechts in de curf zo dat je een optimale krul creért.

Tot snel bij Care For Hair.