Martine

Werkdagen

Werkdagen zijn nog niet bekend

Specialisme(n)

Specialisme(n) zijn nog niet bekend

Ik heb in meerdere kapsalons gewerkt in Mijdrecht Vijfhuizen Hoofddorp en Uithoorn. Hierbij heb ik van verschillende kanten het kappersvak bekijken en voor mij zelf het beste er uitgepikt hoe ik mijn salon wilde inrichten en wat ik belangrijk vind op het gebied van haar koffie en uitstraling.

In Hoofddorp heb ik het meeste geleerd wij hadden hier vijf kapsalons waarbij ik ook vers training gaf vanuit L’Oréal was ik de kleur stijl list om de techniek en de kennis over te geven vanuit de visie Van L’Oréal. Uiteindelijk heb een jaar lang een technisch team geleid waarbij de eerste haar modetrends neerzetten en toen met een mooie grote show aan het team van L’Oréal en andere grote bekende kappers mochten wij dit presenteren dit was supergaaf om aan mee te werken.

Na een mooie periode ging ik een andere weg in. Het was een mooie kans om in het dorp De Kwakel te kunnen beginnen in 2006. We zijn dan ook het meest trots op onze achterban en de mooie mensen die we al 16 jaar lang in de salon zien. In de afgelopen 16jaar zijn er veel trends de revue gepasseerd en dat houdt ons vak leuk en uitdagend.