Over de salon

18 februari 2006 heeft knipsalon Care for Hair haar deuren geopend. De naam ‘Care for Hair’ is op zijn plaats omdat wij zorg voor het haar op nummer één zetten. Gezond haar staat voor ons bovenaan. Met deze gedachte heeft mijn broer de naam ‘Care for Hair’ bedacht. Een naam waar we trots op zijn.

 

Hoge kwaliteit haarproducten

Omdat Care for Hair de leidraad is in ons werk passen daar producten bij die naadloos hierop aansluiten. We werken met merken zoals Alsina Lanza en Vitality. Enkel bewust gekozen producten, het liefst duurzaam en producten die staan voor vernieuwing en de techniek van deze tijd.

Team vol expertise en ervaring

We gaan regelmatig op cursus om onze vakkennis op peil te houden. Daarnaast houden we online de trends in de gaten. Uw haar staat centraal, maar het kopje koffie en een mooi gesprek is ook belangrijk! Ik hoop U snel te zien in onze salon.

Het 'woonkamer' gevoel, een gezellige salon

We zijn trots op onze huiselijke, persoonlijke en warme sfeer. Dit is iets wat wij dagelijks uitstralen middels onze passie voor het vak. Alles is bespreekbaar op het gebied van haar, wanneer je niet tevreden bent proberen wij altijd een passende oplossing te vinden…

EEN GREEP UIT

ONS WERK

voorbeeld heren kapsel

Aandacht voor jouw haar, daar draait het om. We sluiten je haar en look aan op jouw persoonlijkheid en laten je stralen.

Over eigenaresse Martine

Ik heb in meerdere kapsalons gewerkt in Mijdrecht Vijfhuizen Hoofddorp en Uithoorn. Hierbij heb ik van verschillende kanten het kappersvak bekijken en voor mij zelf het beste er uitgepikt hoe ik mijn salon wilde inrichten Leiden en wat ik belangrijk vind op het gebied van haar koffie en uitstraling. In Hoofddorp heb ik het meeste geleerd wij hadden hier vijf kapsalons waarbij ik ook vers training gaf vanuit L’Oréal was ik de kleur stijl list om de techniek en de kennis over te geven vanuit de visie Van L’Oréal. Uiteindelijk heb een jaar lang een technisch team geleid waarbij de eerste haar modetrends neerzetten en toen met een mooie grote show aan het team van L’Oréal en andere grote bekende kappers mochten wij dit presenteren dit was supergaaf om aan mee te werken. Uiteindelijk na een mooie periode ging ik een andere weg in. Het was een mooie kans om in het dorp De Kwakel te kunnen beginnen in 2006. We zijn dan ook het meest trots op onze achterban en de mooie mensen die we al 16 jaar lang in de salon zien. In de afgelopen 16jaar zijn er veel trends de revue gepasseerd en dat houdt ons vak leuk en uitdagend.