Bel direct: 0297 533 020

Boek direct:

Wij helpen u graag!

Martine

In 2006 ben ik Care for Hair begonnen. Ik ben heel blij met het team dat ik inmiddels om me heen heb verzameld.

Drie vrouwen bij elkaar die het goed met elkaar kunnen vinden en elk hun specialiteit hebben. Het team gaat regelmatig naar verschillende cursussen voor de nieuwste trends op dames- en herengebied. Ook voor kleur- en kniptechnieken die we goed kunnen gebruiken in de salon.Opsteken van bruid of gala is wat ik graag doe.op het gebied van kleur kunt u alles vragen

En het natuurlijk super als klanten stralend de zaak uitlopen!

loop gerust binnen om een kijkje te nemen of voor vragen.

Ik werk op dinsdag - donderdag - vrijdag - zaterdag.

 

Edith

Op het gebied van mijn vak vind ik het inspirerend dat de mode van vroeger nu weer terugkomt in een nieuw jasje. De fohn en kniptechnieken zijn aan gepast aan de tijd van nu.

Met een onderbreking van 4 jaar, ben ik al in 1975 begonnen in het kappersvak. midden in de binnenstad van Haarlem is ben ik begonnen daar uitgegroeid tot volleerd kapster met veel passie werk ik nog steeds mijn hobby uit.

Mijn dag is geslaagd als ik mijn klant blij en tevreden naar huis gaat.

 

 

Ik werk op dinsdag - woensdag - donderdag - zaterdag.

 

 

Melanie

Ik ben sinds 2001 in het kappersvak aan het werk. Ik heb in Mijdrecht en in Amstelveen gewerkt en nu mag ik mijn creaties maken bij het team van Care for Hair. Mijn kracht ligt in het krullenknippen dat is een techniek om meer krul te creĆ«ren in haar wat slag bezit of krullend haar.     Verandering aanbrengen in een bestaande coupe is graag wat ik doe. Kleur is een iets waar ik altijd een uitdaging in zie.

 

 

Ik werk op woensdag - donderdag - vrijdag - zaterdag.

 

 

Kerklaan 5 - 1424 BK - De Kwakel - 0297 533 020 - info@C4H.nl