Bel direct: 0297 533 020

Boek direct:

Wij helpen u graag!

Martine

In 2006 ben ik Care for Hair begonnen. Ik ben heel blij met het team dat ik inmiddels om me heen heb verzameld.

Drie vrouwen die het goed met elkaar kunnen vinden en elk hun specialiteit hebben. Het team gaat regelmatig op cursus om de nieuwste trends op dames- en herengebied eigen te maken. Ook voor kleur- en kniptechnieken die we kunnen gebruiken in de salon. Het creëren van een bruids- of galakapsel is wat ik graag doe. Op het gebied van kleur kunt u mij alles vragen

En het is natuurlijk super als klanten stralend de zaak uitlopen!

loop gerust binnen om een kijkje te nemen of voor vragen.

Ik werk op maandag - dinsdag - donderdag - vrijdag - .

 

Edith

In mijn vak vind ik het inspirerend dat de mode van vroeger nu weer terugkomt in een nieuw jasje. De fohn en kniptechnieken zijn aan gepast aan de tijd van nu.

Met een onderbreking van 4 jaar, ben ik al in 1975 begonnen in het kappersvak. Midden in de binnenstad van Haarlem ben ik begonnen en daar uitgegroeid tot volleerd kapster met veel passie voor mijn werk.

Mijn dag is geslaagd als mijn klanten blij en tevreden naar huis gaan.

 

 

Ik werk op dinsdag - woensdag - donderdag - zaterdag.

 

 

Melanie

Ik ben sinds 2001 in het kappersvak aan het werk. Ik heb in Mijdrecht en in Amstelveen gewerkt en nu mag ik mijn creaties maken bij het team van Care for Hair. Mijn kracht ligt in de krulkniptechniek. Dat is een techniek om meer krul te creëren in haar wat slag bezit of krullend haar. Verandering aanbrengen in een bestaande coupe vind ik een uitdaging en doe ik graag. Haren kleuren is iets waar ik blij van word.

 

 

Ik werk op woensdag -  vrijdag - zaterdag.

 

 

Kerklaan 5 - 1424 BK - De Kwakel - 0297 533 020 - info@C4H.nl